Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Imperial Beard Magyarországon

Évekkel ezelőtt cégünk, az Omegasolution Kft. küldetésében egyetlen márka forgalmazását tűzte ki célul a férfi és női kozmetikumok terén. Ez nem más, mint a francia Institut Claude Bell egyedülálló termékei, melyek közel 30 éve hódítanak Európa több országában - többek közt Franciaországban, Németországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, valamint az Amerikai Egyesült Államokban is.

Az Institut Claude Bell egy önálló termékcsaládot dobott piacra, kifejezetten a szakállápolást megcélozva. Ez az Imperial Beard.

Cégünk hosszútávú küldetése, hogy a Claude Bell Kozmetikumok után az Imperial Beard termékcsaládot is országszerte ismertté és szeretett márkává tegye. A gyártó céggel ápolt kivételesen jó kapcsolatnak köszönhetően az összes tapasztalatot kölcsönösen és folyamatosan megosztjuk annak érdekében, hogy Téged, a Vásárlót maximálisan elégedett ügyfelünkként ismerhessünk.

 

Minőség és tapasztalat

Az Institut Claude Bell egy kozmetikumok gyártásával foglalkozó francia cég, 1992 óta jutalmazza meg vásárlóit minőségi kozmetikumokkal. Évek óta kiemelt hangsúlyt fektet a férfi kozmetikumok gyártására, így született meg az Imperial Beard termékcsalád.

Az Imperial Beard szakállápolási termékek már 2017 óta kaphatók Franciaországban. Így a termékek a hazai piacon már kipróbált és bevált készítmények az indulás pillanatában. Minden termék klinikailag is tesztelt.

Gondosan válogatott alapanyagok, részben bio alapanyagok, kiváló szakértelem, ISO 22716 minősítés a gyártónak, és sokévnyi tapasztalat biztosítják kiváló Minőséget.

 

Cégünk adatai:

Cégnév: Omegasolution Kft.

Székhely:
1117 Budapest, Baranyai tér 3.

Figyelem! Székhelyünkön boltot nem üzemeltetünk. Kizárólag előre egyeztetett időpontban, a megrendelés személyes átvételére van lehetőség.

Cégjegyzékszám:
01-09-172140

Nyilvántartásba vevő hatóság:
Fővárosi Cégbíróság

Elérhetőség: info@szakall.hu

Telefon:
06-30-247-2176

Adószám:
24324045-2-43

Bankszámlaszám:
10300002-10596324-49020018

Ügyvezető:
Szilva Gábor


Nagyobb térképre váltás