Termékek Menü

PROCAPIL'HAIR SAMPON ÉS SPRAY - ÖRÖKLETES HAJHULLÁSRA

Ár:
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)

Hajnövesztő sampon és spray kimondottan örökletes hajhullás ellen. Megállítja a hajhullást, segíti a haj beágyazódását, serkenti az új haj növekedését.

Gyártó cikkszám: 3700227701212+3700227701205
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Elfogyott, nem rendelhető

Leírás és Paraméterek

Vessen véget a hajhullásnak most!

Hullik a haja?
Attól tart, hogy elveszti haját?
Családjában örökletes a kopaszodás?


A haj fiziológiája

Az időszámításunk előtti 5. században Hippokratész, a híres görög fizikus már feljegyezte, hogy az eunuchok soha nem kopaszodtak meg. Ebből arra következtetett, hogy a kopaszodást a közvetlenül a férfi gének irányítják. Ez az egyébként helyes megfigyelés az alapja annak a még mindig általános vélekedésnek, hogy a kopasz férfiakat jóval férfiasabbnak tartották, mivel sokkal több férfi hormonnal - vagyis tesztoszteronnal - rendelkeztek. Tulajdonképpen a probléma valamivel összetettebb…
Valóban, az androgén alopécia a 20 év feletti férfiak 20%-ánál fordul elő, és ez a szám évtizedenként 10%-kal nő. Az 50 év feletti férfiak több mint felénél már tapasztalható. Mindazonáltal az alopécia nem csak a férfiakat érinti, bár a nőknél jóval kisebb mértékben jelentkezik.
Ahhoz hogy megértsük az androgén alopécia okait, fel kell idézzük, hogy a haj életciklusának három fázisa van:

 • Az anagén fázis (3-tól 7 évig) a haj növekedési fázisa,
 • A katagén fázis (nagyjából 3 hét) egy átmeneti fázis, ami alatt a növekedés megáll,
 • A telogén fázis (3 to 4 hónap), ami egy visszafejlődésként jellemezhető, és a haj végső kihullásával fejeződik be.Három hónappal a haj kihullását követően egy új ciklus kezdődik a szőrtüsző csíráiban, és egy új generáció indul növekedésnek. Ez a körforgás nagyjából 25-ször ismétlődik meg életünk során.
A körfogás különböző fázisai összetett függvénye számos hormonnak. Azonban egy hormon, a DHT (dihidrotesztoteron) túlzott jelenléte a fejbőrben rendellenesen felgyorsítja a haj életciklusát. Éppen ezért a haj ritkulni kezd és elvékonyodik, a kopaszodás szemmel láthatóvá válik.
Miután a hormonanyagcsere közvetlenül géntípustól függ, az alopécia általában örökletes.

Összetétel:

Mitől hatékony a PROCAPIL'HAIR?

A PROCAPIL'HAIR megoldás az alopécia három közös kiváltó okára:

 • Az androgén miatt, 5 alfa-reduktáz gátló, ami a tesztoszterin DHT-val történő kommunikációjáért felelős.
 • A vérkeringés miatt, elősegíti a mikrokeringést a fejbőr kapillárisaiban, ami elengedhetetlen az optimális hajnövekedéshez.
 • A mechanikai okok miatt, segít a hajnak jobban beágyazódni a fejbőrbe.

Ahhoz, hogy a PROCAPIL'HAIR hármas hatását kifejtse, három szinergikus összetevő kombinációját fejlesztették ki:

 • Vitaminos peptid: A biotinil-GHK együttese Hystidyl-Glycyl-Lysine és B7-vitamin (biotin) párosításával. Ez a vitamin a haj metabolizmusában játszik szerepet, aminek hiánya alopéciához és dermatitiszhez vezet.


   
 • Apigenin: a flavonoidok családjába tartozó természetben előforduló molekula, amit grapefruit fából (Citrus maxima) vonnak ki. Érrenderszer-védelmező és antioxidáns. Az apigenin hozzájárul a hajszálerek kitágításához, ezzel jobb mikrokeringést eredményez.


   
 • Oleanolsav: Az olívalevélből (Olea europaea) nyerik, egy a természetben is előlforduló molekula. Úgy ismerik, mint az 5 alfa-reduktáz potenciális gátlószere. Ez az 5 alfa-reduktáz enzim felelős a tesztoszterin DHT-val történő kommunikájért: Amint azt láttuk, a DHT (dihidrotesztoteron) az androgén alopécia fő okozója, negatívan befolyásolja a haj fiziológiai ciklusait.

Klinikai tesztek:

A klinikai teszt 4 hónapig tartott, és 35 önkéntjelentkezőn végezték. Két csoportba választották őket. Az első csoport placebót kapott, a másik csoporton PROCAPIL’HAIR kezelést végeztek.

A tesztek a következő eredményt mutatták:

 • A hajnövekedés 121%-ban aktivizálódik,
 • A haj öregedése 46%-kal tovább tart,
 • Megnövekedett mikroszkopikus beágyazódás a hajtövekben.

Ez az új technológia speciálisan az androgén alopéciára fókuszál, így a PROCAPIL’HAIR alkalmas:

 • a hajhullás megállítására,
 • az új hajszálak növekedésének elősegítésére,
 • a haj növekedési ciklusának meghosszabbítására és a haj megerősítésére.

Használati útmutató:

Használja a sampont 2-3 naponta a hajspray mellé. Képezzen egyfajta masszát a nedves hajon, habosítsa fel és dörzsölés nélkül, gyengéden masszírozza a hajba. Hagyja rajta 3-4 percig, majd langyos vízzel öblítse le.
Továbbá a PROCAPIL'HAIR sampon használata mellett használja a hajspray-t naponta egyszer száraz vagy nedves hajon. Gyengéden masszírozza be, hogy stimulálja az aktív összetevőket. Ne öblítse le.

A szett egy havi kezelésre elegendő.

Kiszerelés:

200 ml flakon + 100 ml spray

Francia termék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek