Termékek Menü

GREY AWAY BLACK SZETT – ŐSZÜLÉS ELLEN, EREDETI HAJSZÍN

Ár:
17.990 Ft
10.830 Ft (8.528 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 7.160 Ft

Eredeti hajszín, festés nélkül, kellemetlen szagok és foltok nélkül.

A Grey Away Black áttörés az őszülés ellen folytatott küzdelemben és tökéletes megoldás az eredeti haj színének visszanyerésére a mindennapokban. Közel 100%-os vásárlói elégedettséggel.

Gyártó cikkszám: 3700227707160
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető

Leírás és Paraméterek

GREY AWAY BLACK spray - egy forradalmi kezelés őszülés ellen

Használata egyszerű, gyors és kompromisszumok nélküli. Nem kell aggódni attól, hogy nyomot hagy a ruházaton. Illata kimondottan egy kellemes samponra emlékeztet, teljes diszkréciót nyújt. Használhatja bárhol! Például hajra, szemöldökre, bajuszra vagy szakállra is.

Használata

Használja reggelente hajra 12 héten keresztül. Fújjon a sprayből párszor a hajára, ügyelve arra, hogy ne áztassa el. Egy fésű segítségével segíthet egyenletesen eloszlatni a szert az ősz részeken. Haja fokozatosan újrapigmentálódik és visszanyeri eredeti színét. Ha nem a hajára használja, akkor ügyeljen rá, hogy szembe és szájba ne kerüljön a szerből. Ilyenkor használjon valamilyen közvetítő eszközt a felvitelre, például fülpiszkálót vagy kozmetikai törlőkorongot.

A kívánt eredmény elérését követően elegendő mindössze heti egy alkalommal használni a GREY AWAY BLACK spray-t. Ez által megelőzzük, hogy a gyökérből ősz haj bukkanjon elő.

TIPP: Ha gyorsabb eredményt szeretne elérni, akkor kezdje a kezelést a klasszikus fehér kiszerelésű GREY AWAY Őszülés elleni sprayvel. Így 4 hét alatt átszíneződik a haja, utána folytathatja a megtartó kezelést a GREY AWAY BLACK sprayvel és samponnal. Ügyeljen rá, hogy a klasszikus Grey Away használata kizárólag hajra javasolt, egyéb területre nem!

Mitől őszül a haj?

A valóságban az ősz haj nem szürkül, hanem fehér. Ez egy optikai csalódás, amit a színes haj és a fehér haj keveréke okoz. A fehér hajszálak számának növekedésével az őszülés egyre látványosabbá válik. Ezt a jelenséget a szaknyelv canities-nek nevezi. A haj fehéren nő, és már nem pigmentált, amikor melanociták már nem képesek továbbítani a melanint a keratinocitáknak, vagyis a felhámot alkotó sejtek legnagyobb részének.

A melanin egy természetes molekula, amelyet a melanocitáknak nevezett sajátos sejtek állítanak elő. Ezek főként a felhámban találhatóak meg, és nélkülözhetetlen szerepet játszanak a bőr Napból származó UV sugárzásának védelmében. A melanin egy színes alkotóelem - amelyet pigmentnek is nevezünk. Jelenlététől függően több vagy kevesebb intenzitású színt ad a szövetnek, amely tartalmazza azt. Jellemzően ezek a szövetek a bőr, a haj és a szőrszálak. 

A GREY AWAY BLACK egy forradalmi kezelés, amely az ősz hajból fokozatosan eredeti hajszínt varázsol. A kezelés egyszerű, gyors és kompromisszumok nélküli. Nem fogja meg a ruházatot, kellemes illatú és használható bármilyen őszülő haj és szőrfelületen.
12 héten át tartó napi használata visszaállítja a haj eredeti színét, ezzel fiatalabb és magabiztosabb megjelenést kölcsönöz. Az átalakulás folyamatos, így már az első 1-2 héten is tapasztalni fogja a változást.

  • ELŐTTE-UTÁNAFő hatóanyaga a GreyverseTM, amely áttörő eredményt ért el az őszüléssel szemben
  • Stimulálja a pigmentálódási folyamatot, hogy a haj elérje a természetes színét
  • Célzottan hat az öregedés 2 fő kiváltó okára azzal, hogy javítja a melanogenezist és csökkenti a gyökérre ható oxidatív behatásokat
  • Késlelteti és eltolja az őszülést azzal, hogy megakadályozza a pigmentáció elvesztését a hajszálakban.
  • Kiváló alternatívát nyújt azoknak, akik nem kívánják színezni vagy festeni a hajukat
  • Nem károsítja haját ellentétben a festéssel
  • Pénzt és időt spórol, hiszen nem kell többé a hajfestéssel bajlódnia

Akár 81%-kal kevesebb ősz haj!*

*hasonló formulájú termékkel végzett klinikai teszt, 15 (18-35 év közötti, legalább 20% ősz hajjal rendelkező) önkéntessel.

GREY AWAY BLACK festett hajra is

A Grey Away használható festett hajra is, ekkor azonban csak a lenőtt részre fújjunk. Mivel a készítmény a haj keratinjával lép kölcsönhatásba - belülről színezi át a hajat -, a festékkel színezett hajon hatástalan.

GREY AWAY BLACK szakállra, bajuszra vagy akár szemöldökre is

Használja bátran szakállra, bajuszra, szemöldökre vagy a test bármely őszülő szőrös területére. Bár a termék biztonságos, ügyeljen arra, hogy szájra és szembe ne kerüljön!

FIGYELEM! A szer használata 1-1,5 cm-nél hosszabb hajra vagy szőrterületre javasolt! Ennél rövidebb hajnál vagy szőrnél a várt hatás gyengülhet, mert a hajnak vagy szőrnek nem jut elég idő az átszíneződéshez a levágása előtt.

Őszülés elleni sampon kiegészítésként a még jobb eredmény érdekében

A GRAY AWAY BLACK sampont használja olyan sűrű rendszerességgel, ahogy azt Ön már megszokta előző samponjaival. Vigyen fel belőle a nedves hajra, masszírozza el a teljes hajfelületen, majd öblítse le. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott a sampont heti 2-3 alkalommal használni.

FIGYELEM! A sampon a kezelés kiegészítője, a spray nélküli használata nem hoz látványos eredményt.

Kiszerelés:

100 ml spray + 150 ml sampon

Francia termék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek